val_mcrae написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.8 GT 16V трака двигателя.
Collapse
X
-
u_bo
-
[quote="val_mcrae"]u_bo написа:val_mcrae написа:Аз пък си мисля че тракането може да идва от вариатора! Там се получава пак по същия начин както сте описали при стартиране на двигателя трака и след като се напълни с масло утихва. Има вероятност и от него да е , така че провери и този вариант.
Коментар
-
колега akselcho,1. писането с главни букви не е желатолно - за справка виж правилата на форума, които явно не си прочел.2. Тракането може да идва от много места - закарай я на сервиз за да ти кажат.3. един повдигач е 10 - 20лв, но се сменят всичките. Ако е от тях, тази добавка нищо няма да направи или ще е за кратко.
Коментар
-
u_bo
1115 написа:колега akselcho,.....един повдигач е 10 - 20лв, но се сменят всичките. Ако е от тях, тази добавка нищо няма да направи или ще е за кратко.
Коментар
-
Ами защото имам една глава от този мотор и и бяха блокирали повдигачите. нито една добавка не помогна, докато не ги разглобих. Бяха пълни с отлагания и нямам идея как ще се разтвори това нещо. Едвам ги разтворих с чук и други инструменти. На единия му се беше изяла стоманената шайба, която е контра и си нямам идея пък там как добавката ще помогне.
Коментар
-
u_bo написа:1115 написа:колега akselcho,.....един повдигач е 10 - 20лв, но се сменят всичките. Ако е от тях, тази добавка нищо няма да направи или ще е за кратко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар