Привет,Имам един малко странен въпрос. Като се купи стъпковото моторче има една гумичка/маншонче на него. Маха ли се при поставянето?Снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стъпков мотор - поставяне?
Collapse
X
-
Със старото понякога гасне по инерция. Махнах маншончето от новото като го слагах, но тука мернах някъде дето някой писа за стъпковото моторче и как махал и слагал маншончето му... та затова се постреснах да не съм объркал като го слагам без него.Ето това ми прозвуча мега странно:ilko-gd написа:spark написа:А тоя стъпков мотор обучавали ли са го с някакъв компютър майсторите или просто го слагаш и палиш?
Коментар
-
piperoni написа:Имаш ли газова? И на газ ли гасне по инерция или на бензин?Ако проблема е само на газ много ме съмнява да е от стъпковия мотор.Проблема по скоро е в притока на въздух през въздушния филтър.Но като си купил нов слагаи го.
Коментар
-
piperoni написа:wwalker написа:Със старото понякога гасне по инерция.Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
TOSHIRO написа:piperoni написа:wwalker написа:Със старото понякога гасне по инерция.
Коментар
-
piperoni написа:Махни маркуча които е към кутията за въздушния филтър и остави колата така.Направи две три кръгчета и провери дали пак ще гасне.Струва ми се,че няма повече да гасне.Ако не гасне не се притесняваи да караш така,заек няма да влезе през отвора
Коментар
-
piperoni написа:Махни маркуча които е към кутията за въздушния филтър и остави колата така.Направи две три кръгчета и провери дали пак ще гасне.Струва ми се,че няма повече да гасне.Ако не гасне не се притесняваи да караш така,заек няма да влезе през отвора"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
piperoni написа:TOSHIRO написа:piperoni написа:wwalker написа:Със старото понякога гасне по инерция.Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
TOSHIRO написа:Значи - отпред е пластмасовото "нещо" от което се засмуква въздух, от него има един маркуч, отиващ към основата на възд. филтър, и който аз изкарах и му сложих едно гърло от пластмасово шишенце от 500мл - та от неговия отвор колкото смуче това е... никаква промяна при гасненето.
Коментар
-
wwalker написа:TOSHIRO написа:Значи - отпред е пластмасовото "нещо" от което се засмуква въздух, от него има един маркуч, отиващ към основата на възд. филтър, и който аз изкарах и му сложих едно гърло от пластмасово шишенце от 500мл - та от неговия отвор колкото смуче това е... никаква промяна при гасненето.Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар