С колегата ivan_dmx си поговорихме и каза, че от повечето ЕЛКОНИ през които е минал са му казали да не се кара колата на резерва много, че се прецаквала бензиновата помпа. Тъй като карам на най-долното деление вече 4-ти месец или 5-ти и лампата ми свети от тогава, някой чувал ли е за такова нещо? Чак ме достраша, но студентче бедно все нямам пари да понапълня с този скъп бензинец :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За горивната помпа ?
Collapse
X
-
Re: за горивната помпа ?
B1keP_B0y написа:С колегата ivan_dmx си поговорихме и каза, че от повечето ЕЛКОНи през които е минал са му казали да не се кара колата на резерва много, че се прецаквала бензиновата помпа. Тъй като карам на най-долното деление вече 4ти месец или 5ти и лампата ми свети от тогава, някой чувал ли е за такова нещо? Чак ме достраша, но студентче бедно все нямам пари да понапълня с този скъп бензинец :D
-
Може би да не засмучи въздух при мен например на половин резервоар като вляза по остро в завойте и стрелката опира ниско долу а смятай като си на резерваFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Сипи малко бензин де не се стискаи, никои не може да каже ще и стане ли нещо или няма ама все пак е хубаво да имаш поне 10 тина литра вътре та да се плъцика колкот си искаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Сипи малко бензин де не се стискаи, никои не може да каже ще и стане ли нещо или няма ама все пак е хубаво да имаш поне 10 тина литра вътре та да се плъцика колкот си искаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:Slavi_Lancia написа:Сипи малко бензин де не се стискаи, никои не може да каже ще и стане ли нещо или няма ама все пак е хубаво да имаш поне 10 тина литра вътре та да се плъцика колкот си иска
Коментар
-
Re: За горивната помпа ?
B1keP_B0y написа:С колегата ivan_dmx си поговорихме и каза, че от повечето ЕЛКОНИ през които е минал са му казали да не се кара колата на резерва много, че се прецаквала бензиновата помпа. Тъй като карам на най-долното деление вече 4-ти месец или 5-ти и лампата ми свети от тогава, някой чувал ли е за такова нещо? Чак ме достраша, но студентче бедно все нямам пари да понапълня с този скъп бензинец :DF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Re: За горивната помпа ?
bbw написа:B1keP_B0y написа:С колегата ivan_dmx си поговорихме и каза, че от повечето ЕЛКОНИ през които е минал са му казали да не се кара колата на резерва много, че се прецаквала бензиновата помпа. Тъй като карам на най-долното деление вече 4-ти месец или 5-ти и лампата ми свети от тогава, някой чувал ли е за такова нещо? Чак ме достраша, но студентче бедно все нямам пари да понапълня с този скъп бензинец :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар