Здравейте,в неделя ми сменяха горивния филтър на Пунтото (от подписа ми) и оттога се появи следният проблем - вътре в купето понамирисва на бензин при каране, а като застана зад колата, направо зверски мирише на бензин. Не видях отнякъде да изтича бензин, но пък мъжът ми каза, че е видял по резервоара се събират капчици.....Каква може да е причината според Вас? Нещо може ли да се е разместило/счупило, когато са ми сменяли горивния филтър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем след смяна на горивен филтър Пунто 1
Collapse
X
-
Re: Проблем след смяна на горивен филтър Пунто 1
heraldita написа:Здравейте,в неделя ми сменяха горивния филтър на Пунтото (от подписа ми) и оттога се появи следният проблем - вътре в купето понамирисва на бензин при каране, а като застана зад колата, направо зверски мирише на бензин. Не видях отнякъде да изтича бензин, но пък мъжът ми каза, че е видял по резервоара се събират капчици.....Каква може да е причината според Вас? Нещо може ли да се е разместило/счупило, когато са ми сменяли горивния филтър?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Уф, точно нещо такова се е счупило - някаква си кутия, в която стои бензиновата помпа, та на нейния капак се е счупила една пластмасова джаджа, към която влиза едно черно маркуче и оттам "фърчи" бензин.... при Италианеца дали ще има само капака? Не ми се иска да купувам цялата бензинова помпа, при условие че тази си работи перфектно.Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Най вероятно няма да има търси по моргите изгоряла помпа ще ти свърши работа друг вриант е да ти се направи метална втулка и да се навие, което си е побългаряване, но какво да се прави много са калпави тея пласмасариики като остареятFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Според мен може да се поправи. На пазара вече има всякакви лепила и сглобки. Вярно, че е побългаряване но аман от сервизи и майстори. Правил съм подобни неща и смея да твърдя стават по - здрави от оригинала. Все пак къде са 60лв. къде са 6лв. за едно качесвено епокси и една месингова или медна вложка. Поне аз така мисля.Поздрави, Успех!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Бензина разяжда всичко с никакмо лепило не става!!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Punto75MPI написа:Бензина разяжда всичко с никакмо лепило не става!!!!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
не, утре мъжлето ще обикаля да търси, снощи я отворихме и установихме какъв е проблемът, пуснала съм и тема в "Купувам", ако някой има неработеща помпа, да взема капачката..... междувременно звънях на Италианеца, но ми казаха, че само цели помпи продават (50лв.)Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
помпа
на мен така ми се скъса на морето меришеше иначе карамна газ изключих го и реших проблема временно тук като се пребрах го пробвах разни лепила нищо не става здраво после сложих една тръбичка на резба карах около 5 месеца и нямах проблем мога да ти дам да караш докато си намериш здрав капак може и да е счуено от майстора за да се смени на Пунтото филтъра със щуцери в повечео случай е малко ковти щото е тесно и пречи маркуча от кадето се налива Бензин и сигурно го е дърпал да му е по лесно при мен нищо не бях пипал дори не беше отварано там и пак стана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар