Колеги, имам следният проблем с уното. Вчера както си карах и изгасна. Въртя на стартер, ама не иска.СЛЯЗОХ отворих капака погледнах видим проблем няма.Откачих капачка палец всичко наред, сглобих завъртам пали всичко ток. Да, ама след 2 минути пак гасне. Повторих няколко пъти процедурата и купих капачка и палец. Сменям ги аз и доволно си тръгвам. За съзжаление след 10 минути колата гасне пак. Какво открих поливам леко електроният комутатор на запаловането с вода и няма проблем до след малко. Въпроса ми е дали той е заминал или евентоално датчика на хол. Загрее ли колата гасне, поливам малко вода и никакви проблеми. Докато е студена колата пак няма проблеми. Според вас кое да сменявам като най-вероятно.На газ и на бензин без разлика Уното е 94 година 1.0 моно-инжекция
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уно 1.0 fire като загрее гасне
Collapse
X
-
Re: Уно 1.0 fire като загрее гасне
snk1 написа:Колеги, имам следният проблем с уното. Вчера както си карах и изгасна. Въртя на стартер, ама не иска.СЛЯЗОХ отворих капака погледнах видим проблем няма.Откачих капачка палец всичко наред, сглобих завъртам пали всичко ток. Да, ама след 2 минути пак гасне. Повторих няколко пъти процедурата и купих капачка и палец. Сменям ги аз и доволно си тръгвам. За съзжаление след 10 минути колата гасне пак. Какво открих поливам леко електроният комутатор на запаловането с вода и няма проблем до след малко. Въпроса ми е дали той е заминал или евентоално датчика на хол. Загрее ли колата гасне, поливам малко вода и никакви проблеми. Докато е студена колата пак няма проблеми. Според вас кое да сменявам като най-вероятно.На газ и на бензин без разлика Уното е 94 година 1.0 моно-инжекцияTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
По скоро от датчика за запалването пре колелото на коляновия валPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Сега схема пред мен нямам но се намира при зъбното колело на коляновия вал потърси в търсачката ще излезе и схемаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар