ето снимки извънградско и градско само че нямах време да карам повече градско иначе температурата продължава да се качва а забелязах че като пусна парното и веднага се охлажда до норми така да се каже.дайте съветчета.мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.2 75 к.с., 1994 год.
Collapse
X
-
вчера смених термостата за има няма половин час,само че температурата ми се върти около средата нормално ли е?В четвъртък ще видя какво ще се случи в Софийските задръствания дали ще загравя дано всичко е ок. ако загрява пак кво да правя вече не знамFiat Bravo 1.6 16v не пипам десния педал, че направо полудява
Коментар
-
Разбира се че е нормално това , че с новия термостат колата загрява мн по-бързо не значи, че ще прегрява.когато термостата е нов тоест водата циркулира правилно намесата на вентилатора е по-рядка. Сега даже ще ти падне разхода извън градско тъй като колата ще си работи на оптимален режим 90 градуса.ПоздравиPutno gt powa
Коментар
-
що се отнася до обезвъздушаванто аз сам си го правих но майстор ми каза че съм се справил повече от добре и каза същите думи че е по особенно.а перката ми включва веднага както мине средата само че не охлажда .във вторник свалям радиатора да ми го прочистят пък ще видиме тогава.Fiat Bravo 1.6 16v не пипам десния педал, че направо полудява
Коментар
-
Ще ти дам най-лошата диагноза приятел и то с риск да си навлека гнева ти. Гарнитура на главата. Пропуска е незначителен и се проявява само когато по-дълго работи на по-високи обороти,мисля че градско каране с чести ускорявания на ниски предавки е идеалното условие да те хвърли в невиждани приключения.Ако продължаваш да я караш така накрая ще се (на ака) мотора като по учебник. Извинявай за лошите вести!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар