Вчера се прибрах от работа без никакви проблеми.Цяла вечер се притеснявах дъжда да не се обърне в градушка,а днес след като отидох до нея я огледах и след като се видях,че няма щети седна и се опитах да запаля..................да ама не.Бравата просто неиска да запали.Акумулатора върти,нищо не свети,но колата неиска да запали нито на бензин,нито на газ.Бях си забравил духалките включени,но немисля,че има някакво значение.моля помогнете!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава - не иска да запали
Collapse
X
-
branko_d написа:след като се изложих като..............цяла нощ не спах от яд и ме мъчеше една мисъл и тя е "защо се заблудих за нивото на бензина?защо не ми светна лампата за малко гориво?колко трябва да имам за да светне?"ще съм ви благодарен ако отговорите на мойте терзанияFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:"Паника тук Смут, как ме чуваш приемам?" - казармен лаф който в случая ти е валиден, с всеки може да се случи, не се коси, а иначе поплавъка може да ти е запецнал или там да се е разкачил кабела за лампата, или лампата да ти е изгоряла.FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
Понеже не съм запознат с твоя модел можеш да погледнеш тука: http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...a/BravaHaynes/ има схеми на всички неща които могат да ти потрябват. А иначе предполагам резервоара ти е под задната седалка и като я надигнеш ще видиш сондата с кабели и маркучи към нея. Незнам точно какво представлява като конструкция, но принципа за всички е еднакъв, на Жигулите съм тествал връзки до сондата, както лампата и стрелката на безина, като дам кабела на маса при даден контакт, тогава или лампата светва или уреда показва пълно зависи кой кабел си хванал.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар