Здравейте,днес най после официално се присъединих към вас,защото си взех момата италианка.Става въпрос за Брава 1,6 1997г и вече възникнаха първите въпроси.Така,че малко ще ви потормозя,но ве питам някой неща.Започвам с това,че като потеглям ми свети лампичката която в книжката пише,че е за инжекционна авария.като тръгвам светва и след 1-2 км изгасва и повече не свети до следващотот спиране.незнам колко трябва да се притеснявам,но имам притеснения и затова ви питам веднага?благодаря предварителноГрешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не знам защо ми свети лампичката на инжекционна
Collapse
X
-
Ако имаш газово - то някой не си е свършил работата по газовото. Ако нямаш - вероятно е ламбда сонда, но е добре в някой сервиз да ти видят каква е точно грешката. Честито за колата и да си я караш без много ядове!FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
мерси stanleyhackerда имам газова.така я купих,но тя ми е пълна мъгла.досега не съм виждал такава.довечера ще кача няколко снимки на колата където ще се вижда и газовата . ще бъда благодарен ако някой ми каже нещо за нея( а и за колата) доколкото може да се прецени по снимкитеFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар