Не съм, бензиновия си е. Друго което помага са гумите 185/60-14 2бр. фулда карат прогресо с оптимизирано съпротивление при търкаляне и 2бр. мишелин енерджи с ниско съпротивление при търкаляне - това според производителя. Свещите смених с Бош Супер 4 - 4-електродни по каталога на БОШ от магазина им на ъгъла Черни връх/Сребърна, пак според фирмените им данни понижават разхода с някакъв %.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V - Разход
Collapse
X
-
Колега нищо лично, но смея да твърдя че JTD-то ми е в отлично състояние а комбинирания ми разход варира около 6/100км. Кара се "пенсионерската" това с гуми 195/50/15. Все пак зависи и съотношението в % градско/извънградско .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Bravo 100_16v написа:Не съм, бензиновия си е. Друго което помага са гумите 185/60-14 2бр. фулда карат прогресо с оптимизирано съпротивление при търкаляне и 2бр. мишелин енерджи с ниско съпротивление при търкаляне - това според производителя. Свещите смених с Бош Супер 4 - 4-електродни по каталога на БОШ от магазина им на ъгъла Черни връх/Сребърна, пак според фирмените им данни понижават разхода с някакъв %.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Е*аси тъкмо вчера се бях замислил да си продам ИНО И ШЕС и да си купувам пак Браво,само че ЖТД точно заради разхода,че карам само на бензин и доста ми бърка в джоба,ама като гледам разхода на колегата ще направя голяма грешка ако си взема ЖТДAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Е*аси тъкмо вчера се бях замислил да си продам ИНО И ШЕС и да си купувам пак Браво,само че ЖТД точно заради разхода,че карам само на бензин и доста ми бърка в джоба,ама като гледам разхода на колегата ще направя голяма грешка ако си взема ЖТДAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Е аз съм адски доволен от колата за година и половина съм сменил само един спирачен маркуч,но ме убива с разход,а не искам да сменям нито марката нито модела,за това алтернативния вариант е ЖТД ама май грешно си смятам разхода според показанията на колегатаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Добър ти е разхода или поне можеш да му издържаш иначе отдавна щеше си станал клиент на газпром. Пък на теб кво ти е ставаш палиш фиата да загрява като загрее, гасиш и излизаш с ФордаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Bravo 100_16v написа:Колата е 2000г. в момента е на 129000 км, разхода е от 5,4 до 6,5 на 100 бензин комбинирано - повечето е извънградско, но не го деля зареждам до отсечката на пистолета като ми светне лампата и занулявам километража. Колата е запазена и технически изправна, няма газова, катализатора си стои на място откакто е внесена, кара се що годе икономично и с неголям товар и добре напомпани гуми 2,2 атм., зареждам предимно на Лукойл А95 а сега и от новия Екто, също и от други бензиностанции. Имам малки подозрения че километража не е напълно прецизен, но това е в рамките на до 3%.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
S_BANKOV написа:Добър ти е разхода или поне можеш да му издържаш иначе отдавна щеше си станал клиент на газпром. Пък на теб кво ти е ставаш палиш фиата да загрява като загрее, гасиш и излизаш с ФордаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
колеги и аз имам фиат брава 1.6 16V.... та фиата ми гори повече от BMW-то....А то е 318is 140 коня......Нооооо...Ако мачкам Бавареца гориии мноооого...Среден разход с фиата около 10 л....но аз карам до 7000 оборита ....за това счупих две скоростни котии....BMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
В Пловдив с моята бензин ми градско ми гори 7.5http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар