Здравейте колеги имам малак проблем... когато запаля колицата не ми работят чистачките,парното,запалката (явно се губи плюс след контакт....)когато поработи колата около мин 2 се пускат, но е мн неудобно когато вали и тругвам трябва да чакам да се пуснат...някои да има някаква идея къде да търся проблема??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем ел инсталацията Bravo 1.4 12 v
Collapse
X
-
ако нямаш фарове (но светят халогените) , чистачки,парно,отопление на задното стъкло и запалка и аз имах същия проблем само че в началото го правеше както при тебе и накрая една вечер тамън зареждам на бензиностанция и паля и нъцки фарове..нищо не работеше..едвам едвам се прибрах вкъщи с включени халогени. в динекспрес искаха да ми сменят бушонената кутия с нова понеже била изгоряла (изгоряла им е оная работа) и накрая един пич откри проблема вътре в кожуха на волана покрай контактния ключ има едни клеми големи..като размърдал едната светна всичко и сменихме само цялата клема с нова и проблема заспа..разход 10 лв за клемата и 20 кинта на пича да се черпи с биричка..той самият има браво и му знае всичките магарии за пловдив става въпросфиат браво 1.4 12в
фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар