style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Промяна на оборотите на Bravo 1.6 16V
Collapse
X
-
Bravo 1.6/16V ... и на газ
-
Лесно се сменя, даже елементарно. somebody благодаря за съветите. Маркуча съм го махал от страната на мап-а, но от другата скобата, която го държи е много стегната и не става. Ти как го извади и продават ли се такива скобички, като гледам са за еднократна употреба или може и без нея. И последното ми питане за сега е къде е конектора на ламбдата, в кутията където е мап-а има един червен голям конектор май. Това ли е или не?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Лесно се сменя, даже елементарно. somebody благодаря за съветите. Маркуча съм го махал от страната на мап-а, но от другата скобата, която го държи е много стегната и не става. Ти как го извади и продават ли се такива скобички, като гледам са за еднократна употреба или може и без нея. И последното ми питане за сега е къде е конектора на ламбдата, в кутията където е мап-а има един червен голям конектор май. Това ли е или не?Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Пръснах маркуча с WD40 да отпусне малко ама пак не стана, но пробвах с махане от страната на мап-а и да ти кажа почна да мени странно оборотите и като подавах газ като че ли по-бързо реагираше двигателя, отколкото като е закачен маркуча. Не знам дали си внушавам, но утре съм решил да взимам нов. Мисля от магазина на Стамболийски да го взема. Какво ще кажете?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Пръснах маркуча с WD40 да отпусне малко ама пак не стана, но пробвах с махане от страната на мап-а и да ти кажа почна да мени странно оборотите и като подавах газ като че ли по-бързо реагираше двигателя, отколкото като е закачен маркуча. Не знам дали си внушавам, но утре съм решил да взимам нов. Мисля от магазина на Стамболийски да го взема. Какво ще кажете?Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Да мерси, не знаеш никак малко А като извадя маркуча и не изгасна, не знам защо. Абе ще взема един и без това както казваш с времето остарява и ще го видим него. Чудя се дали ако го разглобя няма да мога да го почистя, ама ме съмнява. При теб всичко е ок за сега нали?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Да мерси, не знаеш никак малко А като извадя маркуча и не изгасна, не знам защо. Абе ще взема един и без това както казваш с времето остарява и ще го видим него. Чудя се дали ако го разглобя няма да мога да го почистя, ама ме съмнява. При теб всичко е ок за сега нали?Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Аз при моята кола забелязах нещо друго. Като размърдам кабелите зад двигателя( май са за стъпковотто моторче) и тогава започва да си мени оборотите. Разгледах ги по-подробно и забелязах че на едната букса има оголена жичка, която е позакъсана и предполагам че тя има пръст в тази работа ама не съм сигурен. Лошото е че скъсването е точно до буксата и не може да се преправи и затова трябва нова букса. При италианеца няма и ще трябва да търся на друго място. Когато сменя въпросната букса ще пиша какъв е резултата.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
-
Пиши, че аз и след смяна на мап-а никаква разлика. Ама най-дразнещи са 2500 оборота след като колата е стояла повече от 5-6 часа,т.е. е студена. Утре мисля да пробвам да изчистя дроселовата клапа.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ivandd написа:Аз при моята кола забелязах нещо друго. Като размърдам кабелите зад двигателя( май са за стъпковотто моторче) и тогава започва да си мени оборотите. Разгледах ги по-подробно и забелязах че на едната букса има оголена жичка, която е позакъсана и предполагам че тя има пръст в тази работа ама не съм сигурен. Лошото е че скъсването е точно до буксата и не може да се преправи и затова трябва нова букса. При италианеца няма и ще трябва да търся на друго място. Когато сменя въпросната букса ще пиша какъв е резултата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар