Здравейте колеги.От вчера имам един проблем според мен е голям ама незнам до ква степен.Колата ми има и газов ламбда контрол поставян в Италия.Значипроблема е като запаля на бенз. и се е дно неработят сики цилиндри,нагаз няма такъв проблем.Сменил съм свещи,бобина и въздушен филтър.Понякога тва се оправя но на следващо палене /след20-сетина минути пак е същото/,Почистил съм и стъпковия мотор.В резервуара съм омешал по равно количество 98 и 95 и съм сипал две шишенца добавка на лук оил/резервуара е пълен до горе почти/.Лампата на инжекциона не свети тоест би трябвало сичко да е нормално/,пресветва за секунда самао като мина от газ на бензин и толкоз.Съмнявам се да не ми се е прецакала ламда сондата ама незнам.Аиде колеги давайте съвети от кво може да е тва.П.С.като е на бензин се едно няма мощност не може да се форсира както трябва.Искамммм помоооощ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с BRAVO 1.6 16V на бензин
Collapse
X
-
не знам , но и аз съм с газова с ламбда контрол от италия , и при мене е същата работа като при теб!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
При мене до 2000 об забива муцуната , след това дръпва , това на бензин!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Браво вече и аз знам какво трябва да направя!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
B1keP_B0y написа:Май и аз ще трябва да намеря пари за подобна процедура Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Дано поне ламбдата ми е ок Първо мисля да я поизмъча с един Редекс, дано не се доизпотроши ..
Коментар
-
ivan_dmx написа:познавам един елконаджия дето ми прави дюзите ...85 лв. работатаоправи я за 5,6 часакат ще ходиш пиши ми на лс. ако искаш ще те пратя при негомно сам доволен..........гледам си от варна SmileRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
ivan_dmx написа:B1keP_B0yняма проблем 1 приятел така си зе добавка ама той злето я сипал цялата на 20-30 литра бензиназ знам че така само се захабяваРедекстая от де си я взе?и за кви паричкиRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар