Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с хидравликата на рейката!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    Колега,защо ти е втора употреба.Ти си имаш такава.От две една ли ще правиш??Ремонта е по-сигурна работа,стига да има кой да ти го направи както трябва.Става като нова и почва нов живот.
    Ремонта ще се наема с удоволствие и сам да направя, но никъде не са чували за ремонтен комплект. Ако знаеш къде да намеря такъв, дай информация. Още повече, че някаква пластмасова кукурада не се произвеждала. (Непроверена информация.)
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Помпата на хидравликата не е от проблемните части при фиатите, така че вероятността да си вземеш добра е доста голяма- гледай да не е омаслена там където е фланеца на шайбата.Маслото за хидравликата може да се използва, ако като налееш в прозрачен съд има лек червен отенък, ако е сиво- кафяво- смени го. :D
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
        Помпата на хидравликата не е от проблемните части при фиатите, така че вероятността да си вземеш добра е доста голяма- гледай да не е омаслена там където е фланеца на шайбата.
        И аз така съм чувал, в повечето от случаите виновник е рейката, но факта, че проблема при мен се явява едва след като маслото загрее, ме навежда на мисълта, че е именно помпата.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Да колега, и при мен хидравлика ми се преебава когато маслото загрее и като ходих на майстор той каза, че проблема е помпата. Зимата нямам проблем но идва пак лятото и ще трябва да правя нещо по въпроса , само дето не знам втора ръка или на ремот. Чесно казано предпочитам ремонта ...Някой да знае майстор във Варна да поправя хидравлични помпи..... ????
          Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!

Коментар

Working...
          X