Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.2 16V - гасне - вече не гасне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пиши все пак ако има развитие, дано да са я оправили...
    Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
    http://fiat.comnet.bg/

Коментар

B.a.a.L. написа:
      Колега, ако имаш път към Сливен ми се обади имам екзаминер смарт (по запознатите знаят за какво говора) ела да ти я погледна колата на 99.9% ще я закъча!а преди да я закараш пак на майстори просто рестартирай ЕКУ-то. Просто му дръпни буксата и го остави така 30 секунди. Това все пак е са процесори които прават грешки и грешни цикли и т.н. за мен най вероятоно е нещо от тоя сорт.Успех!
      каквотие мнението за сервиза на фиат вьв велико тьрново. там ни качиха бравото на компютар и казаха че нямало никакьв проблем а колата продьлжава да гасне вьв движение. могатли изобщо даги четат тези автомобили някаде вьв балгария

Коментар

И аз имам Фиат 1.2 16v.Правише същият номер .Пречините са няколко 1. Датчик за температурата на антефриза 2. Датчик за обороти те на колелата(той е на скоростната кутия)3.Неработещо управление на клапата за въздух(там където е вързано жилото на гаста самоче от другата страна.То следи в какво полужение е клапата и ако трябва реголира оборотите до зададената стойност.4.Инай-лошот КомпютараАЗ сум от Пловдив тук има сервизи който оправят тези проблеми . Bosh са добри.Успех колега .Дано съм бил полезен.

Коментар

Проблема е решен от около 1 месец - всичко вече е наред освен може би , че като е на свободна държи 1500 оборота но това е бял кахър. Наистина се оказа алармата благодаря още веднъж на всички

Коментар

B.a.a.L. написа:
            Колега, ако имаш път към Сливен ми се обади имам екзаминер смарт (по запознатите знаят за какво говора) ела да ти я погледна колата на 99.9% ще я закъча!а преди да я закараш пак на майстори просто рестартирай ЕКУ-то. Просто му дръпни буксата и го остави така 30 секунди. Това все пак е са процесори които прават грешки и грешни цикли и т.н. за мен най вероятоно е нещо от тоя сорт.Успех!
            КОЛЕГА НЕСЬМ МНОГО ВЬВ ЧАС СЬС ТЕЗИ АФТОМОБИЛИ НО БИЛИМИ КАЗАЛ КАДЕ ПО ТОЧНО СЕ НАМИРА БУКСАТА НА -ЕКУ-ТОДА ПРОБВАМ И ВАШИЯ АДРЕС ВЬВ СЛИВЕН КАТО ИДВАМ ДА МИНА ДАМИЯ ЗАКАЧИТЕ НА КОМПА ДАЯ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕПОКАЖЕ НЕЩО АКО ВИЕ ОДОБНО МИ ПИШЕТЕ НА ТОЗИ ИМЕИЛ -LIUBOMIR 1984 @ABV.BG /БЛАГОДАРЯВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ

Коментар

nikola32 написа:
              И аз имам Фиат 1.2 16v.Правише същият номер .Пречините са няколко 1. Датчик за температурата на антефриза 2. Датчик за обороти те на колелата(той е на скоростната кутия)3.Неработещо управление на клапата за въздух(там където е вързано жилото на гаста самоче от другата страна.То следи в какво полужение е клапата и ако трябва реголира оборотите до зададената стойност.4.Инай-лошот КомпютараАЗ сум от Пловдив тук има сервизи който оправят тези проблеми . Bosh са добри.Успех колега .Дано съм бил полезен.
              ЩЕ МОЖИТЕЛИ ДАМИ ДАДЕТЕ АДРЕСА НА СЕРВИЗА НА БОШ ВЬВ ПЛОВДИВ МОЛЯ ПИШЕТЕМИ НА ТОЗИ ИМЕИЛ-LIUBOMIR1984@ABV.BG БЛОГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

колега, оправи си правописа .
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                X