Пиши все пак ако има развитие, дано да са я оправили...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.2 16V - гасне - вече не гасне
Collapse
X
-
B.a.a.L. написа:Колега, ако имаш път към Сливен ми се обади имам екзаминер смарт (по запознатите знаят за какво говора) ела да ти я погледна колата на 99.9% ще я закъча!а преди да я закараш пак на майстори просто рестартирай ЕКУ-то. Просто му дръпни буксата и го остави така 30 секунди. Това все пак е са процесори които прават грешки и грешни цикли и т.н. за мен най вероятоно е нещо от тоя сорт.Успех!
Коментар
-
И аз имам Фиат 1.2 16v.Правише същият номер .Пречините са няколко 1. Датчик за температурата на антефриза 2. Датчик за обороти те на колелата(той е на скоростната кутия)3.Неработещо управление на клапата за въздух(там където е вързано жилото на гаста самоче от другата страна.То следи в какво полужение е клапата и ако трябва реголира оборотите до зададената стойност.4.Инай-лошот КомпютараАЗ сум от Пловдив тук има сервизи който оправят тези проблеми . Bosh са добри.Успех колега .Дано съм бил полезен.
Коментар
-
B.a.a.L. написа:Колега, ако имаш път към Сливен ми се обади имам екзаминер смарт (по запознатите знаят за какво говора) ела да ти я погледна колата на 99.9% ще я закъча!а преди да я закараш пак на майстори просто рестартирай ЕКУ-то. Просто му дръпни буксата и го остави така 30 секунди. Това все пак е са процесори които прават грешки и грешни цикли и т.н. за мен най вероятоно е нещо от тоя сорт.Успех!
Коментар
-
nikola32 написа:И аз имам Фиат 1.2 16v.Правише същият номер .Пречините са няколко 1. Датчик за температурата на антефриза 2. Датчик за обороти те на колелата(той е на скоростната кутия)3.Неработещо управление на клапата за въздух(там където е вързано жилото на гаста самоче от другата страна.То следи в какво полужение е клапата и ако трябва реголира оборотите до зададената стойност.4.Инай-лошот КомпютараАЗ сум от Пловдив тук има сервизи който оправят тези проблеми . Bosh са добри.Успех колега .Дано съм бил полезен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар