Здравейте ! Извинявам се че пак пускам горе долу същатата тема но и така не можах да си реша проблема с това гаснене . Та проблема е следният както си карам из града и колата без никава причина почва да гасне се едно няма бензин . Интересното е че това го прави само в градско , извънградско почти не се е случвало. Носих я в сервиз , правиха и диагностика , смених кабели, свещи бензинова помпа ... , контактен ключ щотото казаха че от там си губел компютъра тока и затова гаснела така но уви - паг гасне . Вече нямам никаква идея от какво може да е , а е много неприятно . След като угасне на 5-6 палене тръгва и няма никакъв проблем до седвашия път ... . Ако може да помогнете с нещо ще се радвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.2 16V - гасне - вече не гасне
Collapse
X
-
Да, за него става въпрос. И при мен така гаснеше - в движение. Особено едно връщане от Рилския манастир - на 10 минути и гасне, но от инерцията пали отново. Измерих съпротивлението, беше близо да това което дават по книжка. Самият датчик при мен е на труднодостъпно място, поразбутах го малко, напръсках с ВД40 - датчика и клемите и вече месец не е гаснала.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Клемите на акумулатора са добре . Затегнах и масата на ECU -то . Когато угасне неможе да запали веднага - припалва и гасне се едно от липса на бензин, като двигателя всячески се мъчи да не угасне тресе се и изобщо -мъка , колкото и да му подавам газ в тоя момент се едно нищо не правя ... и така 3 , 4 , 5 пъти, докато накрая запали и все едно нищо не е станало ще я покарам утре и ще видим P.S Пропуснах да напиша , но ако това случайно може да помогне след последната комп. дигностика започна да гори и много някъде около 10/100 извънградско при каране с 90 ... и около 16-17 градско ,но да се оправи първо другото пък после ще гледам разхода ....
Коментар
-
Вчера реших пак да я занеса на комп диагностика, но за мое учдване неможаха да влязат в ecu то . Човека от сервиза е познат на баща ми и по принцип много си разбира от работата обаче искало някава парола и това е ... , което ме навежда на мисълта,че предния път нищо не са направили на диагностиката ... . Пиемам всякакви предложения щото вече незнам какво да правя с това браво ... Eдит: Пробвах и аз с виса унискан направена от мен вързва се обаче никави данни не изкарва
Коментар
-
arto написа:P.S Пропуснах да напиша , но ако това случайно може да помогне след последната комп. дигностика започна да гори и много някъде около 10/100 извънградско при каране с 90 ... и около 16-17 градско ,но да се оправи първо другото пък после ще гледам разхода ....FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар