Колеги, имам проблем с двгателя, като пусна педала на гаЗта и почва да лашка много, това само на 1,2,3 скорост имам сЪмнение за таМпони на мотора, номоля, помагаЙте браво 1.6, 16V, 103 к.с.Модериран пост.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лашка се, като че кон яздиш.
Collapse
X
-
Май ти е правилно съмнението.Отвори капака на ДВГ накарай някой да гледа двигатела ,а ти включи на задна скорост и натоварвай на ръчна спирачка и ще разбереш горе долу кой тампон те предава.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: лашка се като че кон яздиш
nikolov-1.6_v16 написа:Колеги, имам проблем с двг като пусна педала на гаЗта и почва да лашка много, това само на 1,2,3 скорост имам сЪмнение за таМпони на мотора, номоля, помагаЙте браво 1.6в16 103 кс.
Коментар
-
Re: лашка се като че кон яздиш
[/quote]Това,искаш да кажеш,че се получава когато се движиш с малка скорост,без да подаваш газ.Като натиснеш малко педала на газта оправя ли се лашкането?Ако е така и особенно ако се получава при сравнително студен двигател,напълно е възможно да нямаш никакви проблеми с тампони на двигателя,нито със съединител.Първо кажи дали се получава така,както предположих в началото на мнението си,а после ще се опитам да обясня на какво се дължи.[/quote]При мен е точно както си го описал.Интересното е,че на газ не се усеща,но пък първите 2-5мин.винаги съм на бенз.,нали...п.п.Понякога направо ме вбесява===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Uno75SXi.e. написа:И аз имам такъв проблем ....карам на бензин ....Имам съмнения за неправилна работа на инжектораYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар