Колеги моя проблем с колата така и не можа да се разреши вече незнам какво да правя.Проблема е че не може да се изфорсира стига до 4000 и почва да придърпва и да глъхне най вече.А отпуснали газта работи за около 10-20 секунди все едно бачка на 2-3 цилиндъра.Какво съм опитал до сега:сменен темпепратурен датчик на термостатаТПС датчик5 компютърни диагностикибезброй много ресетвания на компютъраколата има и газова обикновена двигателя е 1.4 12в не е прескочил зъб на ремъка разпределителния вал е нормален кабели и свещи са сменяни.Странното е че като проверявах вчера свещите те са вече на около 3000 километра и на 1 и 4 цилиндър имаха лек черен нагар а на 2 и 3 цилиндър направо всичко оте резбата на долу беше в черен нагар...пробвах със свещи от друг фиат верно че бяха износени и те но оправия нямаше.Просто не може да се форсира не върви та то нашия дизел върви повече а е само 60 коня и повече се наема.А на фиата с една дума просто НЯМА ЗЛОБА в него.Моля който може да ми помогне че незнам какво да правя вече не мога и да я продам дори с тоя проблем...не съм проверил само датчика на хол и датчика за входящия въздух.Но който мойе да помага много моля...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моя вечен проблем...
Collapse
X
-
u_bo
mitkosoft написа:и най - интересното е че тоя номер го прави само като загрее колата като е студена няма такова нещоdan4o написа:много гориво,нещо го кара компа да хвърля много гориво
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар