Колеги може ли да се сложи моно глава от 1.6 на 1.4 БОШ.Има ли разлика в захващането към всмук. колектор или нещо друго.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моно на 1.4.
Collapse
X
-
Ако има начин пробвай, аз например на 1.6 пълна инж. съм в момента с дюзи от корса 1.4 16В- на съпротивление бяха същите, както и на външен вид, а и впръскването ми е GM, разлики във вървежа няма.Ако има начин- закачи тая моно вместо твоята и пробвай- все пак горивото, което се впръсва се командва пак от твоя комп, а дюзата е само един изпълнител.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
-
много кимита станаха тука. моното на 1,4 и 1,6 типо/темпра е горе долу еднакво- отворите по спомен пасваха 100% но дросела на 1,4 е доста по-малък. колата не върви ич добре проблема ти е в тпс-а нали- по-точно в палчето му? дюзата също е еднаква.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ако намериш комплект я сложи за проба- барабар с ТПС- а.Във всяка автоморга ще ти дадат маркирана за проба и ще я пробваш на място.П.чка му ленина къде точно е проблема- ако заработи на часовник и е около 80- 100лв. цялото- трябва да си доволен, защото поотделно частите по моното са нови Х5. :DПП.pakumba написа:много кимита станаха тука...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
dsdd написа:това че не трябва да се разбутва ТПС-а не ги слушай хората просто трябва да ти го разбута някой който го разбира иди при някой добър монтьор с опит и ще ти го нагласи...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар