Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов съм и имам проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май всички сервизи ги оплюхме Аз вчера се отказах от един вовеки веков.Вземи си частите и направо скочи на който и да е сервиз, и стой над главите на майсторите докато ти сменят всичко.Не знам за друг вариант за спокойствие. Проверка - колата се движи както и преди.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Свържи се с колегата HCO до колкото разбрах от колеги в форума при него цените за труд са разумни и наи важното е че му сече пипето. Аз не съм го ползвал и не го знам щото съм от пловдив, но по наблюдения в форума тои е човека.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

ааа ето и адреса, кв. Горна баня ул. Николаи Хрелков 2 ма първо му пиши ЛСЯ виж тая тема по добреhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=11645
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Преди няколко дни смених ангренажния ремък и ролката, сега се возия много доволно. Понеже видях в друг под форум че има хора от Герена мое да пишат

Коментар

Няма налягане на маслото в следствие на което хид. повдигачи на клапаните неработят коректно от там идва шум като на дизелов двигател.Щом няма налягане логично е маслото да изтича от някой лагер който е прецакан с това спада общото налягане на маслото в масленните магистрали.Веднага спри с опитите , двигателя нетрябва да работи до изясняване на проблема.Сто процента колата е за сервиз.Колко си я карал със светнала лампа?Ако пазиш маслото което си източил прецеди го през парче плат и провери за метални стружки.Този опит можеш да го направиш и с маслото което е сега в двигателя, и без това ще трябва пак да го сменяш.Ако има наличие на метални люспички имаш проблем, и то голям.Силно износен основен или биелен лагер , друг проблем е скъсан привод на маслената помпа което е много рядка повреда.
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

колега мерси че се отзова но проблема с тракането изчезна като смених маслото, а като сменях ангренажа смених и семеринга на разпределителниа вал. колата е ОК сега и няма проблеми!!! нито лампа нито нищо!!!

Коментар

tatas88 написа:
                Добре на модераторите ще го взема в предвид!!!! Обещах да пиша какво е стнало с моята кола, проблема беше в датчика на маслото, паднами скала от сърцето. :D !!!! Ще помоля всички от гр. София да ми препоръчат добър сервиз за понататъчни деиствия!!! ( Благодаря на всички които писаха)
                Лампата изгаснала О’К, много-хубаво. Но това не обяснява дизеловия звук за който споменаваш. Или си си го внушил или има и нещо друго.
                Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V

Коментар

Всичко е добре- когато свършва добре. Карай я със здраве :D
                  Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V

Коментар

Като смених маслото се оправи тракането, вече карам месец и си е наред всичко!!! Мерси за пожеланията!!! Аз може да я снимам като излезна отпуска ако иска някои да я види как изглежда

Коментар

Вкарай я в "гаража" на форума де...
                      www.CarProfi-BG.com
                      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

а относно тракането, ако си с променлив ъгъл на газоразпределение това е нормално за кола по стара от 6-7 год. и яко карана!