Май всички сервизи ги оплюхме Аз вчера се отказах от един вовеки веков.Вземи си частите и направо скочи на който и да е сервиз, и стой над главите на майсторите докато ти сменят всичко.Не знам за друг вариант за спокойствие. Проверка - колата се движи както и преди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов съм и имам проблем
Collapse
X
-
Свържи се с колегата HCO до колкото разбрах от колеги в форума при него цените за труд са разумни и наи важното е че му сече пипето. Аз не съм го ползвал и не го знам щото съм от пловдив, но по наблюдения в форума тои е човека.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
ааа ето и адреса, кв. Горна баня ул. Николаи Хрелков 2 ма първо му пиши ЛСЯ виж тая тема по добреhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=11645Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Няма налягане на маслото в следствие на което хид. повдигачи на клапаните неработят коректно от там идва шум като на дизелов двигател.Щом няма налягане логично е маслото да изтича от някой лагер който е прецакан с това спада общото налягане на маслото в масленните магистрали.Веднага спри с опитите , двигателя нетрябва да работи до изясняване на проблема.Сто процента колата е за сервиз.Колко си я карал със светнала лампа?Ако пазиш маслото което си източил прецеди го през парче плат и провери за метални стружки.Този опит можеш да го направиш и с маслото което е сега в двигателя, и без това ще трябва пак да го сменяш.Ако има наличие на метални люспички имаш проблем, и то голям.Силно износен основен или биелен лагер , друг проблем е скъсан привод на маслената помпа което е много рядка повреда.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
tatas88 написа:Добре на модераторите ще го взема в предвид!!!! Обещах да пиша какво е стнало с моята кола, проблема беше в датчика на маслото, паднами скала от сърцето. :D !!!! Ще помоля всички от гр. София да ми препоръчат добър сервиз за понататъчни деиствия!!! ( Благодаря на всички които писаха)Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V
Коментар
-
Вкарай я в "гаража" на форума де...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар