Не е ли нормално да е 9-10 компресията,кое може да даде такъв разход.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход 15/100 Браvо 1.4 12V
Collapse
X
-
До преди един месец карах съшия автомобил, но ми отесня и се наложи да го подменя с нещо по-голямо. Тия разходи дето ги пишете тук са абсолютни глупости. Мойта на газ гореше 9 градско и 7 на дълго и мен лично по ми харесваше от 1.6 според мен 1.4 е доста по тих и достатъчно чевръст. А иначе кола се гледа като се купува за да няма после ох.... това ох.... онова И ще помоля софиянци да не почват да ми коментират разхода щото доста често съм я карал и в София и повече от 9.5 софийско градско не ми е давала.
Коментар
-
Еми момчета искам и аз да попитам защото горе доло имам същия проблем.Вътре в купето миреше ужасно много на бензин.Като отворя прозорците също мирише много на базнин.Под задния десен калник пак мирише на бензин,но всичко това е при запален двигател.А багажника като отворя и направо мога да се упоя.Разхода ми на гориво извън градско стъпва някаде около 12/100,а за градско не искам да приказвам(ходя с една туба бензин в багажника да доливам).При двигателя няма никаква миризма.Някой ако може да ми помогне с нещо ще съм му безкрайно благодарен!!!Gin the moment
Коментар
-
Arso написа:Това 1.4-12 не е двигател. Аз имах Брава със същия двигател и имах същите проблеми, даже и повече. Реших ги като продадох колата. Моя съвет е махай колата докато не си се набалбукал още с пари. :DФиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар