Това 1.4-12 не е двигател. Аз имах Брава със същия двигател и имах същите проблеми, даже и повече. Реших ги като продадох колата. Моя съвет е махай колата докато не си се набалбукал още с пари. :D
До преди един месец карах съшия автомобил, но ми отесня и се наложи да го подменя с нещо по-голямо. Тия разходи дето ги пишете тук са абсолютни глупости. Мойта на газ гореше 9 градско и 7 на дълго и мен лично по ми харесваше от 1.6 според мен 1.4 е доста по тих и достатъчно чевръст. А иначе кола се гледа като се купува за да няма после ох.... това ох.... онова И ще помоля софиянци да не почват да ми коментират разхода щото доста често съм я карал и в София и повече от 9.5 софийско градско не ми е давала.
Еми момчета искам и аз да попитам защото горе доло имам същия проблем.Вътре в купето миреше ужасно много на бензин.Като отворя прозорците също мирише много на базнин.Под задния десен калник пак мирише на бензин,но всичко това е при запален двигател.А багажника като отворя и направо мога да се упоя.Разхода ми на гориво извън градско стъпва някаде около 12/100,а за градско не искам да приказвам(ходя с една туба бензин в багажника да доливам).При двигателя няма никаква миризма.Някой ако може да ми помогне с нещо ще съм му безкрайно благодарен!!!
Това 1.4-12 не е двигател. Аз имах Брава със същия двигател и имах същите проблеми, даже и повече. Реших ги като продадох колата. Моя съвет е махай колата докато не си се набалбукал още с пари. :D
Верно бе,не е кола.Разград-Варна 6.7 разход.Цялата магистрала под 120 не е падала,добре че жената и детето бяха с мен,щях да се вържа на един когато го изрязах със 150,кареше със около130 ама след това издъни ламарината.Явно му хареса стикерчето на задното стъкло.Селска чест, как някакъв Фиат ще ми къса аудито.Няма лоши автомобили ,а стопани мърлячи.
Един ангренажен, който задвижва разпределителният вал и един обслужващ, който движи компресора на климатика, помпата на хидравликата на волана, алтернатора.
Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар