Здравейте,Отново възникна един въпрос. Откакто съм го взел Бравото ми прави проблем. Има моменти, в които просто като настъпя газта и колата забива за няколко секунди, все едно се дави. Днес си купих една немска добавка за почистване на дюзите. Марката е Wynn’s. На опаковката пише, че трябва да се налее 1 шише на 10 000 км. Или 5 000 км ако се кара много градско. Пише още и че трябва да се налее преди да съм заредил бензин. Сега резервоарът ми е пълен и искам да питам може ли да сипя от добавката или да изчакам. Също така щом е за 5000км едно шишенце (325мл), това значи ли, че трябва да сипвам по 32.5мл на зареждане или смело да си сипя? Благодаря предварително.Ето и добавката:http://www.wynns.de/consumer/einspritzreiniger.htm
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за инжекциона - Въпрос!
Collapse
X
-
Здравейте аз съм нов във този сайт и гега го рзглеждам и чета по внимателно особеднои става ли въпрос за "пунто" защото и аз имам такава кола а до колкотоза добавката много хора са ми казвали за тези добавки че запушват инжекциона незнам дали е така но аз си слагам незнам дали има нещо общо с тези неща едни викат слагай други недей и така
Коментар
-
petio4528 написа:Аз на Пунтото слагам само Хелиос, на Петрол.Добре дърпа,държи обороти.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар