Здравейте, от седмица станах сеобственик на:Фиат Брава, 1.6 16V бензин 103 к.с. (1997г.)Колата пристигна направо от Италия. Чаках да взема заплата тези дни и не бях сменял консумативи.И сега като мога - имам проблем.Преди 4 дена изчислих разхода и гледах измерителя и уж имах бензин, но ми загасна на един светофар. Казах си повече харчи 12-13, аз очаквах и се информирах, че е около 10, с мойто умерено каране и е по задръствания.Карах си я два дена. На третия тръгвам да я паля, запалва от раз - работи около 3 секунди, спадат и оборотите и гасне и така 3-4 пъти (подавах газ на последния - без успех). После видях, че ми свети лампичката, като дам на контакт около 4 секунди, което е проблем в инжекциона, доколкото прочетох тук.Направих си труда да прочета, но разбрах само, че мога поне аз - да си сваля акомулатора за 2 часа, да изчисти грешките системата - направих го без успех. Запалих - пак от раз 2,3 пъти и пак след 3-4 секунди гасне.Кажете ми какво може да е .. и всъщност - най-важното, какво да направя и къде да отида на сервиз и преглед..От София съм. Блгодаря Ви, колеги !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запалвам от раз-гасне след 2 сек. Инжекциона? къде да отида.
Collapse
X
-
Re: Запалвам от раз-гасне след 2 сек. Инжекциона? къде да от
loto написа:Здравейте, от седмица станах сеобственик на:Фиат Брава, 1.6 16V бензин 103 к.с. (1997г.)Колата пристигна направо от Италия. Чаках да взема заплата тези дни и не бях сменял консумативи.И сега като мога - имам проблем.Преди 4 дена изчислих разхода и гледах измерителя и уж имах бензин, но ми загасна на един светофар. Казах си повече харчи 12-13, аз очаквах и се информирах, че е около 10, с мойто умерено каране и е по задръствания.Карах си я два дена. На третия тръгвам да я паля, запалва от раз - работи около 3 секунди, спадат и оборотите и гасне и така 3-4 пъти (подавах газ на последния - без успех). После видях, че ми свети лампичката, като дам на контакт около 4 секунди, което е проблем в инжекциона, доколкото прочетох тук.Направих си труда да прочета, но разбрах само, че мога поне аз - да си сваля акомулатора за 2 часа, да изчисти грешките системата - направих го без успех. Запалих - пак от раз 2,3 пъти и пак след 3-4 секунди гасне.Кажете ми какво може да е .. и всъщност - най-важното, какво да направя и къде да отида на сервиз и преглед..От София съм. Блгодаря Ви, колеги !
-
Налей бензин. Свършил е бензина. Сериозен съм. Ако не стане, заслушай се с даване на контакт, далои се чува бензиновата попмпа някъде отзад от резервоара. Най- добре се чува ако отвориш капачката и се заслушаш в гърловината. Трябва да поработи няколко секунди с даване на контакт и да спре.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Ще пробвам да долея 15 литра и да я запаля, но тя има бензин.Забравих да спомена:-давам на контакт (лампата на инжекциона светва 3-4 сек.)- завъртам - заплва и гасне (след 3-4 сек) но повреме на работата през тези секунди, ако подам гас се чува някакво боботене, почти като леко гармене отнякъде и то не е леко де.
Коментар
-
loto написа:Ще пробвам да долея 15 литра и да я запаля, но тя има бензин.Забравих да спомена:-давам на контакт (лампата на инжекциона светва 3-4 сек.)- завъртам - заплва и гасне (след 3-4 сек) но повреме на работата през тези секунди, ако подам гас се чува някакво боботене, почти като леко гармене отнякъде и то не е леко де.Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
loto написа:Карах си я два дена. На третия тръгвам да я паля, запалва от раз - работи около 3 секунди, спадат и оборотите и гасне и така 3-4 пъти (подавах газ на последния - без успех).Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:loto написа:Карах си я два дена. На третия тръгвам да я паля, запалва от раз - работи около 3 секунди, спадат и оборотите и гасне и така 3-4 пъти (подавах газ на последния - без успех).Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар