Значи фиата ми е 1.6 16 V, 96 година колко гори градско и колко извън градско, аз се опитвам да го засека, ама май ми се вижда, че гори много 10 литра/100 км. градско, а за извън градско е нещо като 9 литра/100 км. това нормално ли е ??? И къде може да е проблема ако има такъв сменил съм всички консумативи ??? Моля помагайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко гори Фиат Мареа 1.6 16 V ?
Collapse
X
-
iv_laz написа:Моя разход градско е 10-11. Извънграда е 6.5. Става въпрос за Браво със същия мотор.Колата загрява ли? Как си засякал този разход 9л/100км извънградско? Засича се пълно - пълно. Другите сметки са наизуст.Mersi mnogoo za otdelenoto vreme
Коментар
-
Dandi написа:Колега зависи какво разбираш под извънградско Щом градско ти гори 10 е невъзможно извънградско да е 9 Или бъркаш в сметките, илии бъркаш понятията градско, извънградско Извънградско трябва поне 100 километра да минеш по магистрала за да кажеш, че си карал на дългоMersi mnogoo za otdelenoto vreme
Коментар
-
Re: колко гори фиат мареа ?
c0nk0 написа:Значи фиата ми е 1.6 16 V, 96 година колко гори градско и колко извън градско, аз се опитвам да го засека, ама май ми се вижда, че гори много 10 литра/100 км. градско, а за извън градско е нещо като 9 литра/100 км. това нормално ли е ??? И къде може да е проблема ако има такъв сменил съм всички консумативи ??? Моля помагайте.
Коментар
-
Колега ето една справка от братушките( http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2909.html ). Не зная колко е точна но все пак е нещо. Аз съм с Мареа 1.8 16V и ми харчи 12/100 бензин; 17/100газ :D Тъй че мисля че е нормален разход твоето. Лек и безавариен.Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V
Коментар
-
[quote="slun666"]Колега ето една справка от братушките( http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2909.html ). Не зная колко е точна но все пак е нещо. Аз съм с Мареа 1.8 16V и ми харчи 12/100 бензин; 17/100газ :D Тъй че мисля че е нормален разход твоето. Лек и безавариен. [/quoteа изгодно ли е да се карат фиатите на газ ???Mersi mnogoo za otdelenoto vreme
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар