Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BRAVO много харчи ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравей и аз имам браво 98 1.6 16 v и при мен е така не е автоматик ам си галта бая да ти кажа не зная защо но и аз искам да разбера а случайно да знаеш каде се намира бензиновия филтър много маистори ми казват че няма а вместо филтъра имало некав активен въглен дали е верно
    bravo 1.6 16 v 98god

Коментар

vanko_tbs написа:
      здравей и аз имам браво 98 1.6 16 v и при мен е така не е автоматик ам си галта бая да ти кажа не зная защо но и аз искам да разбера а случайно да знаеш каде се намира бензиновия филтър много маистори ми казват че няма а вместо филтъра имало некав активен въглен дали е верно
      Филтъра мисля, че след 98 година го няма. Иначе се намира пред задната дясна гума.
      BRAVO 1.6 16V

Коментар

mersi

dano e taka 4e s taq kola mn nervi hvarlih ne mojah da namerq i edin svesten maistor a tvoqtq kola ne e li 98 kato moita ti nqma6 li filtyr Колега, пиши на кирилица!Оправи си поста възможно най-скоро, за да не бъде изтрит!Модераторски екип fiat-bg.org
        bravo 1.6 16 v 98god

Коментар

Най-лесно е да свалиш на канал кората при задната дясна гума и ако има филтър там ще е. Ако няма във форума беше писано, че е в самата помпа и не се сменя. За 10 минути работа за да си спокоен.
          Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
          Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

мерси

значи фиатчето няма наистина филтър махнахме отдоло кората и нямаше мерси мн
            bravo 1.6 16 v 98god

Коментар

Working...
            X