Punto75MPI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на масло
Collapse
X
-
ма те на са ли вътре в двигателя , маслообирачки не е ли друго Yellow_Flash_Colorz_PDT_34Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
чакай сега аз и без да отвора капака на клапаните си виждам отворите на свещите я некой просветен да метне схемаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
значи при мен как стояха нещата--махам си малкия капак от горе дето крие кабелите с надписа.виждатсе бобини ,махамги, виждат се свещи ама примен бяха покрити с масло до поливината на 1,3,4 цилиндар. Като се махне капака на клапаните освен голямата гарнитура има и кръгли .тесе намират точно на отвора на свеща.Дано симе разбрал аз несъм монтиор ама горе долу е такаfiat marea 2.0 20v,metanov ingekcion
Коментар
-
Маслообирачите са друго, но не съм и предполагал че на свещите може да има гумени гарнитури. Затова предположих за маслообирачите на клапаните, които не се виждат без да свалиш капака на клапаните, защото са около стеблата на клапана и главата.Целта им е да обират маслото от стеблото на клапана, за да не влиза покрай него в цилиндрите и да изгаря, или да прави нагар по леглата на клапаните. От тия маслообирачи също може да имаш жесток разход на масло, но тогава пуши доста през ауспуха.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
значи при мене проблема може да от тях!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар