Rokambol написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото харчи масло!
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Re: отговор
petio4528 написа:Много е важно в какъв сервиз ходиш.Центровката на пунтото се прави с пулове,които повечето сервизи нямат.И това оскъпява много.Ако си решил да сменяш сигменти,цената е 140лв.Това е цена на оригиналните,на фиат завода,иначе трябва да има по евтини.А за смяната,зависи какав сервиз намериш.Имаи предвид,че като се отвори мотора,може да излезнат и други неща за смяна.Защо не си караш с селениа голд?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Rokambol написа:Ancho, през месец, два съм в Италия и мога да ти кажа, че има всякакви автомобили - и поддържани, и пълни гробници. Друг е въпроса, че италианеца не е шубелия като швабата, например, и умишлено нанася вреди(външни) по автомобила си за да прилапа застраховката и после да я шитне за някое и друго евро. Не случайно, голяма част от вноса от Италия е на автомобили, "поразени" от градушка или леко ударени.FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
Robsss написа:Е то и от автокъща да е вземеш нали пак ще е провериш да разбереш в какво състояние... дали тук дали в Италия май е едно и също мм?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Robsss написа:Е то и от автокъща да е вземеш нали пак ще е провериш да разбереш в какво състояние... дали тук дали в Италия май е едно и също мм?FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
ми и аз искам такава добавка па ще си я слагам на всеки 1000кмPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Punto75MPI написа:Robsss написа:Е то и от автокъща да е вземеш нали пак ще е провериш да разбереш в какво състояние... дали тук дали в Италия май е едно и също мм?Fiat Punto 1.1 6 Speed
Коментар
-
Според мен въпрос на късмет особено като го гледа аматьор като менеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар