Класическа ситуация.Снощи навъртях около 20км.Паркирах я.Днес вечерта сядам, въртя ни дума, ни вопъл ни стон.Колата е Фиат Марея-комби.Двигател 1.6 бензин.Всички уреди на клота функционират нормално с изключение на двигателя.Помпата се чува как подкачва.Искра към свещите има-проверих с друга свещ.Свещите са ми точно на 10 000км.Братя помагайте, що за дявол ми омагьоса колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Марея-не пали
Collapse
X
-
Имобилайзер имаш ли??? Ако да - гасне ли неговата лампа???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
На някои модели се откача за да се ресетне ЕКУ,но не и в твоят случай!Просто понякога електрониката се бъгва и това помага.Не е казано,че ще помогне,но нищо не пречи да опиташ.Само не знам как ще отреагира после радиото ти и дали няма да поиска код.Моето не ми иска,а защо не иска ,не знам.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:На някои модели се откача за да се ресетне ЕКУ,но не и в твоят случай!Просто понякога електрониката се бъгва и това помага.Не е казано,че ще помогне,но нищо не пречи да опиташ.Само не знам как ще отреагира после радиото ти и дали няма да поиска код.Моето не ми иска,а защо не иска ,не знам.
Коментар
-
Значи, пълна мистерия. На 2-ри сутринта колата запали без никакъв проблем.Оставих я да позагрее и я изгасих.После пак я запуснах и тя запали без никакъв проблем.Днес ходих напред назад-да се подразбира 3-та и 4-та скорост на 5 000 оборота.Никакви приблеми.Шантава работа.Нищо не разбирам.Дали нещо ПС-то на колата не се бъзика?"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар