Дразня се....
Да не казвам голяма дума, ама колко ядове съм брал с тая кола, че направо не са за форума
Аз съм антиреклама за Фиат направо.... Но от друга страна във важни моменти не ме е оставяла на пътя, колко километри съм минал ей така, с неизправно еди-какво си, със счупено еди-що си... Та тази сутрин тръгвам за работа и по средата на пътя - угасна! Качвам едно баирче по една уличка на втора, и хоп - светнаха червените лампички, намалих музиката, и гледам - няма никой, пуснах я по инерция вдясно, спрях, въртя ключа - не пали. Викам "мама ти мръсна, пак се задави", чаках, сменях на бензин - не ще. Хванах рейса и айде в офиса... Един колега вика - да не е комутатор, импулсен датчик... Аз комутатор съм сменял, а тоя датчик не го знам какъв е и къде е. Мисля си да не е от това че я паля на газ, зимата не е подходящо, ама не беше студено толкова днес? Надявам се като отида после да запали, иначе става лошо
Всъщност основното което си мисля, е клапана за бензин и газ, казаха ми че не бил много в час последния път като бях на диагностика, а и тогава не искаше да върви на бензин, казаха че било от него, но го поразвъртяха, и тръгна и на бензин, а сега хич не ще. Въртях го и днес - затворен, отворен - на нищо не пали. Очаквайте продължение утре.

Коментар