На ултразвукова ваничка се чисти... в автосервиз европа ми взеха 15 лева за почистването може да им я занесеж и да ти я изперат....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се чисти дюзата на инжекциона
Collapse
X
-
Имам проблем който е май точно такъв . Карам на метан и от известно време колата върви ужасно на бензин...освен това ми свети лампичка с 1 пръскачка. Мисълта ми е...ще се оправи ли ако сипя 20-на кила бенз. и някоя добавка за почистване на инжекцион...или да я карам някаде да я правят?Много ще съм благодарен ако някой ми помогне, защото колкото много разбирам от компютури...толкова по-малко разбирам от каручкиFiat Bravo - 1.6 16V - МЕТАН.
Коментар
-
ovkiller написа:Имам проблем който е май точно такъв . Карам на метан и от известно време колата върви ужасно на бензин...освен това ми свети лампичка с 1 пръскачка. Мисълта ми е...ще се оправи ли ако сипя 20-на кила бенз. и някоя добавка за почистване на инжекцион...или да я карам някаде да я правят?Много ще съм благодарен ако някой ми помогне, защото колкото много разбирам от компютури...толкова по-малко разбирам от каручкиFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар