mx rider написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 2009 1.4 Tjet 120 к.с. трудно пали на бензин
Collapse
X
-
-
mx rider написа: Преглед на мнението
Коментар
-
https://vi.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2vnm
Ползвах тези връзки...7.89-ID8 bend и 7.89-ID8 male.Последна редакция от mx rider; 28.02.2023, 01:17.Fiat Sedici
Коментар
-
mx rider написа: Преглед на мнениетоhttps://vi.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2vnm
Ползвах тези връзки...7.89-ID8 bend и 7.89-ID8 male.
Коментар
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнениетоАко приемаш малко препоръки:
- аз бих сложил филтъра преди клапана - така някой боклук няма да блокира клапана отворен
- тези пружинни скоби бих ги заменил с хубави скоби с винт - все пак е гориво това.
дори на такива места някои слагат по две винтови скоби една до другаFiat Sedici
- 1 like
Коментар
-
Optimst5 написа: Преглед на мнението
ясно, не знаех че се продават такива конектори, но явно китайците са се подготвили. И предполагам, при нужда можеш да го премахнеш и да възстановиш заводското състояниеFiat Sedici
Коментар
-
Клапана е м/у два филтъра!
Коментар
-
Като цяло идеята на допълнителния филтър е да замени филтъра в кошницата когато му дойде края и се запуши. Допълнителния филтър се слага след премахване на филтъра в кошницата иначе няма смисъл. И аз лично това което съм виждал е слагане на клапан и филтър в двигателния отсек,някак по-лесно се прави и обслужва.
Коментар
-
kiriluz1 написа: Преглед на мнениетоКато цяло идеята на допълнителния филтър е да замени филтъра в кошницата когато му дойде края и се запуши. Допълнителния филтър се слага след премахване на филтъра в кошницата иначе няма смисъл. И аз лично това което съм виждал е слагане на клапан и филтър в двигателния отсек,някак по-лесно се прави и обслужва.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнението
значи втория по твоята логика е излишенFiat Sedici
Коментар
-
По принцип е така,но дефакто филтъра ;ловеше ; частите от предишните клапани ,които се оказаха неустойчиви на налягане и бензин.
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнението
По-лесно се обслужва , но горивопровода ще остане пълен. Ако клана е при двигателя си мисля , че от резервоара до клапана няма да има гориво.
Това прави към литър и половина за минута. За колко време пълни горивопровода?Последна редакция от kiriluz1; 05.03.2023, 14:29.
Коментар
-
kiriluz1 написа: Преглед на мнението
При дебита който има помпата празния горивопровод е със смешно количество. На 1,4 90 коня помпата е с 95 л./ч. На tjeta е 85 л./ч
Това прави към литър и половина за минута. За колко време пълни горивопровода?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар