Да,също така при спукани въздуховоди и общо взето всичко което би повишило вредните емисии.Всичко е заради екологията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво II, 1.4/Lpg -студен старт/притриса
Collapse
X
-
При смяна на свещи (и не само) ,ако е имало прекъсващи е необходимо да се ресетне ЕКУ.[/QUOTE]
Свещите са нови на около 1000 км. Към кого да се обърна за ресетване на ECU? Имам любителска диагностика с не много възможности, но май такава функция няма при нея. Трябва ли да е оторизиран фиат сервиз?
Коментар
-
Аничка написа: Преглед на мнениетоПри смяна на свещи (и не само) ,ако е имало прекъсващи е необходимо да се ресетне ЕКУ.
[/QUOTE]
Не, не ти трябва оторизиран сервиз. Алфаобд за Андроид или Мултиекускан за ПС( Уиндоус)Последна редакция от kiriluz1; 10.05.2022, 08:56.
Коментар
-
Аничка написа: Преглед на мнениетоПроблемът ми се реши след посещение на сервиз за газови уредби. Човекът настрои газовият и бензинов компютри и сега всичко работи безупречно. Горещо препоръчвам сервизът, който се намира в Пловдив.
Коментар
-
kiriluz1 написа: Преглед на мнението
Колко време мина от настройките?
Коментар
-
Аничка написа: Преглед на мнениетоПроблемът ми се реши след посещение на сервиз за газови уредби. Човекът настрои газовият и бензинов компютри и сега всичко работи безупречно. Горещо препоръчвам сервизът, който се намира в Пловдив.
Коментар
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнението
Със сигурност не е настройвал бензиновия компютър. Пиша го за инфо, да не вземе някой да повярва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар