Здравейте колеги, искам да попитам дали се налага свалянето на гумата при смяна на пистовия ремък на гореспоменатият автомобил. Колата е с 1.4 двигател и с климатик. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно пистов ремък Fiat Brava 1.4 12V 1996г.
Collapse
X
-
Благодаря за бързия отгор, колега. Можеш ли да ми дадеш някакви пояснения, че се е разскърцал и трябва да го сменям. Взех един DAYCO. Ако можеш да кажеш дали се маха подкалника? Аз доколкото го загледах на ролката е 15ключ. Питам, защото навън е голям студ и да съм подготвен, като сляза да разглабям, че ще е на открито.Fiat Brava 1.4 12V .... *Кораб на 17ки!*
Коментар
-
Не се занимавай с глупости, ами иди в сервиз да ти го сменят. Смени и ролките, защото и аз исках да сменя само ремъка, но новия свърши след има няма 1000 километра.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Моя мотор е фиатов и е 1.1 и нямам нищо за ключ 15 а 16 звездогаечен за да лашна генератора. Шайбата за датчика на коляновиа вал е с 3 болта с глави13,махам само едно капаче и единствения проблем е контрата при развиването и особено при стягането на шайбата. Шайбата се монтира само при едно положение!!!! Това е при мен-1.1 мотор ланча игрек 10.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Смених го ремъка и шума спря (от него беше). Не се оптяга ръчно ремъка, оптяжната ролка си го изпъва колкото трябва. Бях свалил гумата, макар че се оправих с ролката отгоре. Единственото, което ми помогна свалянито на гумата е това, че имах повече място да бъркам (да сложа ремъка). Благодаря на всички отзовали се!Последна редакция от Genko.Ivanov; 05.12.2019, 19:04.Fiat Brava 1.4 12V .... *Кораб на 17ки!*
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар