Колеги,оня ден на връщане от морето карах с една идея по-бързо от нормалното за мен и колата ,с около 130-140км.Беше и малко топло 34 градуса .Колата е Стило 1.6 ,16V 2001
Оттогава почна да ми изписва "Low oil pressure" .Долях и половин литър щото съм почти пред смяна ,без резултат.Маслото е почти на макс в момента.
При студен двигател паля и тръгвам и си карам около 10 мин и чак тогава почва да се появява тази грешка.Паднат ли оборотите под около 2000 я изписва грешката.Дам ли газ и съм над 2000 оборота изчезва.
Колата няма абсолютно никаква промяна откъм вървеж или пък нещо да спира и гасне.
Диагностиката ми даде 2 грешки
Първата може и да е от преди време ,когато ми изгоря една бобина на първи цилиндър и я смених,за втората не намирам информация никъде.След изчистване на грешките ,продължава да изписва "Low oil pressure" като загрее двигателя,а грешки при диагноза вече няма.Като инфо съм и пред смяна на ангренаж и на масло/филтър.
Къде може да е проблема?
Оттогава почна да ми изписва "Low oil pressure" .Долях и половин литър щото съм почти пред смяна ,без резултат.Маслото е почти на макс в момента.
При студен двигател паля и тръгвам и си карам около 10 мин и чак тогава почва да се появява тази грешка.Паднат ли оборотите под около 2000 я изписва грешката.Дам ли газ и съм над 2000 оборота изчезва.
Колата няма абсолютно никаква промяна откъм вървеж или пък нещо да спира и гасне.
Диагностиката ми даде 2 грешки
P0201 -Powertrain
injector circuit -cylinder 1
B34D7 -Body
Tap "Web" for more information
injector circuit -cylinder 1
B34D7 -Body
Tap "Web" for more information
Къде може да е проблема?
Коментар