Здравейте колеги карам на газ но нещо отказа помпата. .От много време на бензин придърпва падат обороти гасне. Но сега като работи на газ и натисна бутона за бензин гасне от раз.Въпроса ми е лесно ли се сваля и сменя с нова има ли особености?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
демонтаж на бензинова помпа фиат брава бензин-газ
Collapse
X
-
h_mihalev написа: Преглед на мнениетоЗдравейте колеги карам на газ но нещо отказа помпата. .От много време на бензин придърпва падат обороти гасне. Но сега като работи на газ и натисна бутона за бензин гасне от раз.Въпроса ми е лесно ли се сваля и сменя с нова има ли особености?
-
Колега , няма нищо сложно единствено може да се наложи бутилката за газта да я преместиш и единствената уловка след това са тръбичките който влизат в щуцерите ако са заводските ще трябва малко побългаряване ....koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
12волта има в първите секунди после гасне.
Помпата е под задната седалка.
Извади буксата и виж идва ли ток .
Да не си е карал без бензин макар че си на газ.Последна редакция от kluchar; 14.06.2019, 09:48.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнението12волта има в първите секунди после гасне.
Помпата е под задната седалка.
Извади буксата и виж идва ли ток .
Да не си е карал без бензин макар че си на газ.
има две букси със щипки-кабели и три маркуча карам на газ но имам 7-8 литра бензин -дали не е малко? да питам през този отвор излиза ли помпата нагоре?Последна редакция от h_mihalev; 14.06.2019, 14:21.
Коментар
-
определено е малко това количество - помпата трябва да е покрита с бензин за да не прегрява . оптимално е около 15 литра постоянно да има в резервоараkoce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоопределено е малко това количество - помпата трябва да е покрита с бензин за да не прегрява . оптимално е около 15 литра постоянно да има в резервоара
Коментар
-
И за да бъдем ептен стриктни трябва на всеки 100 км. на газ да караме задължително 10 на бензин щото не знам кво си и аз затова 10-та година карам с изключена помпа /на газ/.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
lubo_Y10 написа: Преглед на мнениетоИ за да бъдем ептен стриктни трябва на всеки 100 км. на газ да караме задължително 10 на бензин щото не знам кво си и аз затова 10-та година карам с изключена помпа /на газ/.
Коментар
-
lubo_Y10 написа: Преглед на мнениетоИ за да бъдем ептен стриктни трябва на всеки 100 км. на газ да караме задължително 10 на бензин щото не знам кво си и аз затова 10-та година карам с изключена помпа /на газ/.Последна редакция от h_mihalev; 17.06.2019, 19:26.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар