Сутрин 3,4 въртенета нищо След като запали после стабилизира эа5сек,припатква и угасва така няколко пъти докато заработи стабилно Смених цялата кошница на бензиновата помпа,,Bosch ,,МАП сенэора, датчик на охл течност и нищо След това цял ден няма проблеми Гаэта е заводска всяко палене е първо на бензин.Чекът не светва и,,майсторите,,не намират нищо Разхода е перфектен върви нормално и на бензин и на гаэ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с първоначалното палене на Браво2 1,4lpg
Collapse
X
-
Имам няколко въпроса... При външна температура над 20 градуса колата пали ли от първия път при положение че не е палена примерно от 8 часа (работен ден или като цяло лятото работи ли по добре
).? На газ аварийно пали ли безпроблемно без отношение към темп. на въздуха.?Случайно да имаш някакви проблеми със изпускателния колектор, примерно да е спукан?Последна редакция от banski starec; 07.04.2019, 03:26.
-
При мене ситуацията е почти същата като при теб, с разликата че мога да запаля на газ от първия път и мотора работи стабилно и след като поработи минута да речем и я пусна на бензин, няма проблем вече и с бензина. след първото палене мога да я запаля на бензин още 100 пъти безпроблемно. когато изстине мотора обаче, пак се появява проблема. На две диагностики я карах и единственото което разбрах е цитирам "Бате тва върви на утрепия, нищо му нема".Аз имам съмнения за нещо с горивото примерно налягяне или някой темп. датчик. Пиши тука ако я оправите. Аз мойта така си я взех и си мислех че пали лошо защото не е палена дълго време, ама не. сменил съм свещи и една бобина че беше пукната
Коментар
-
Freshko69 написа: Преглед на мнениетоПомагате ако можетеAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Freshko69 написа: Преглед на мнениетоРазхода е перфектен върви нормално и на бензин и на гаэ.
Коментар
-
Филтъра на газта преди редуктора е сменен а редуктора е нов В Аутотех1 бях наистина ми направиха много добро впечатление ,направиха ми адаптации като мислеха че там е причината но уви Проблема сякаш отива на недостиг на бензин защото като пръсна спрей за карбуратори преди палене и колата заработва от раз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар