Здравейте с бровото имам проблеми с оборотите играят много и на газ и на бензин дори някои път гасне .Сменени са много неща нова ламда сонда,нов стъпков мотор ,температурен датчик нови кабели и свещи шлаиф на глава и нова гарнитура.В по студени дни палиш и държи около 4000об.за 1-2минути и после сама се оправя.МОЛЯ помагайте идими да се самоубия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 98г. бензин 1.4 12v моно проблеми с оборотите
Collapse
X
-
Темпрата ми имаше тези автоматични емулатори на газовата и когато си поиска държеше 1400 оборота по инерция, като спра на светофар, падаха задължително на 900. Понякога не ги правеше магариите, когато си поиска, това и на газ и на бензин!
Извода ми беше, че те са причинили на компютъра необратими травми, примирих се и така си я карах.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Измери налягането на маслото. Ама щом не е затегнал мотора, сиг е в норма. Смени датчика за маслото.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
dimbas написа: Преглед на мнениетоКолеги ново развитие почна да светка и гасне лампата на маслото и оборотите леко падат но се връщат пак на 900 об. ПОМОЩЩЩЩКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар