Здравейте много моля за помощ .Преди 2 седмици колата ми влезе в авариен режим и след диагностиката се видя проблем в дроселовата клапа пичовете в сервиза я смениха и опитаха всички други неща кадо педал на газ,клеми и тн. Остановиха че компа не преработва от цифров в аналогов сигнала .Много моля за съдействие от къде да намеря това чудо без да струва хиляди левове .Благодаря на всички предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за компютър на двигател fiat Stilo 1.6 2003г.бензин
Collapse
X
-
Всички казват, че човека върши работа.
Имай предвид, че ремонтирането струва повече от ЕКУ втора ръка.
Ето тук в тази тема можеш да прочетеш за моите приключения с моето ЕКУ:
http://www.fiatforum.bg/showthread.p...82%D0%BE%D0%BA
Засега съм го оставил да си седи като паметник Стилото и дали ще тръгне някога само един господ знае== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
До службата ми има сервиз само за електроника на коли, момчето е много на ТИ с нещата, ако искате свръзка но се намирам в Благоевград, на мене едно ЕКУ от Стило дето го взех да си имам второ го направи върджин за минутаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа: Преглед на мнениетоДо службата ми има сервиз само за електроника на коли, момчето е много на ТИ с нещата, ако искате свръзка но се намирам в Благоевград, на мене едно ЕКУ от Стило дето го взех да си имам второ го направи върджин за минута
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар