Здравейте, колеги имам следния проблем. Колата ми гасне на празен ход и придърпва на втора независимо дали е студена или заграля, като спра на светофара и угасва,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто 1.1 55 Гасне на празни обороти
Collapse
X
-
На бензин усеща ли се някакъв проблем. Може да имаш свещи/кабели за смяна (много важно, когато си на газ). Може изпарителят да не е настроен добре. Пробвал ли си да си играеш с врътката за празния ход? Когато смениш въздушен филтър и филтър на газта може да е нужно да се настрои пак изпарителя. Нищо чудно и изпарителя да е за смяна вече(на колко км е? ). Аз от калпави кабели имах такъв проблем, пробвай с други ако имаш.Последна редакция от didoroki; 21.03.2018, 14:56.Fiat Punto Mk1 1.2i 75 --> EX
Коментар
-
Преди да бараш винта смени газовия филтър /на 20-30 000 ще имаш една шепа мръсотия в него/, след това смени възд. вилтър на двигателя и след това си играй с винта като му запомни или бележи в какво положение е бил. Изпаритела ако е над 80 000 му смени всичко гумено в него и ако няма стабилни обороти и не се засилва хубаво отиди да настроят испарителяLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар