Здравейте колеги. От няколко дни пунтака започна да се държи странно. Като загрее, усещам едно супер леко тресене. Оборотите леко играят, но днес изчистих дроселовата калапа и няма проблем с оборотите. Когато е студена, колата си работи нормално, без това леко тресене. Загрее ли обаче се усеща. Друго което ми прави впечатление е че когато я форсирам излиза бял дим. Четох нещо че, имат проблем с ламда сондата. Не е махнат катализатора. Някакви идеи и ако има колега от Пловдив, който да има специална диагноза за фиат нека да остави координати.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат гранде пунто 199 1.2 странен проблем с оборотите
Collapse
X
-
фиат гранде пунто 199 1.2 странен проблем с оборотите
Последна редакция от ivanyurukov; 25.02.2018, 19:11.Етикети: –
-
ivanyurukov написа: Преглед на мнениетоДнес гледах свещи кабели дросели сонди. Закачих я на диагностика и ми показа богата горивна смес. Другото което не съм написал тук е че, това се случи след смяна на ангренажа, което ме кара да мисля че не е зацепен правилно. Някой да се е сблъсквал с подобно нещоFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоИзмерете компресията на топъл мотор. Прилича на глава ама не е гарнитура.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Проблемът е решен с правилно зацепване на ремъка. Колата вече работи правилно. Само че инструмента който купих нещо не мога да му схвана чалъма, та се наложи да се зацепва по стария метод с горна мъртва точка. Някой ако има снимки и схема как се ползва този инструмент ще съм му много благодарен. Другия вариант е този инструмент да не е за моя фиат въпреки че пише че става за 199A4.000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар