Здравейте,искам да питам някой имал ли е подобен проблем? Колата не е карана примерно 1 или 2 дни,паля,изчаквам малко да загрее преди да тръгна,всичко е ок и след 5 километра загрява и започва да изхвърля антифриза от казанчето.Като отворя горния обезвъздушител и я изчакам да се охлади се оправя и така до следващият път,когато тръгна на някъде...Това се случва вече 4 пъти... Моля за мнение и съвет,благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 - загрява и изхвърля антифриза
Collapse
X
-
Благодаря,може и това да е,теч... Не споменах,че има газова уредба и съединенията от изпарителя са нацепени.За мен поне е странно,че загрява само след първото запалване и преди да загрее гасне на свободна и не включва перката на радиатора ... Като загрее,обезвъздушавам и всичко е ок през целия ден...Охлажда си,включва перка... До следващия ден
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоНамирисва на гарнитура !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз съм доволен от експреса, преди седмица закаранме Бравата на сина там и Анчо си е свършил перфектно работата, като нова е, да не й е уруки.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Не е задължително да е главата или гарнитура.
Има вероятност да надува от изпарителя.Тоест да влиза пропан бутан (или метан зависи на какво кара) в охладителната течност.
Затова колегата по-горе го е посъветвал да покара само на бензин и да каже как е== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Здравейте! Проблема изглежда ще се реши след смяна на радиатор на парното (от там тече и се разбра след като се разглоби козолата на скоростния лост,беше мокро от антифриз) и смяна на водна помпа... Не върти и затова загрява,странното все пак е,че работи след обезвъздушаване... И смяна на няколко съединения,може би и ангренаж... много беше хлабав като се отвори капака... Има съмнение за прескочил зъб...Но момчетата от сервиза ме увериха,че ще я оправят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар