x10n написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 1.6 оборотите играят и гасне понякога
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
какво стана колега!?!? При мини от два дена не е гаснала да се радвам ли да плача лииииPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа: Преглед на мнениетокакво стана колега!?!? При мини от два дена не е гаснала да се радвам ли да плача лииии
Коментар
-
Колега как е положението? Че при мене се появи придърпване , ма не знам само на газ ли е !?!?! отварях и компа даже ми смениха някакъв чип и няма промяна след интервенцията....................Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Моите обороти също премърдват лекичко, когато е на празен ход. Не стоят постоянни. Един колега имал този проблем и ми обясни, че направил една процедура и проблемът изчезнал. Двигателят му е същият 1.6 103 к.с. Обаче колата е Марея. Та, разкачил акумулатора, след това сложил ключа и дал на контакт, и чакал няколко минути. След това връща от контакт, маха ключа. Закачва акумулатора. Стартира двигателя и проблема с играенето на оборотите изчезнал. Въпросът ми е , тази процедура дали наистина и ако , защо помага или при него е станало случайно? И второ. Ако се приложи на Стило, дали няма да се прецакат някакви настройки по работата на двигателя и автомобила като цяло?
Коментар
-
янко написа: Преглед на мнениетоТази процедура работи само при Марея с метални колектори
Коментар
-
При ппрекъсване почна да записва грешка Р0201 това е проблем в първи инжектор, но го дава и като карам на газ????Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа: Преглед на мнениетоПри ппрекъсване почна да записва грешка Р0201 това е проблем в първи инжектор, но го дава и като карам на газ????
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар