Здравейте, март месец си купих като за първа кола въпросното Фиатче. Смених масла, филтри, носач, накладки, стартер. Купих я за 1750 лв + още 1000 за въпросните части защото съм жена и попадам на много кадърни майстори. В последствие в един прекрасен ден си карам, светофара свети червено пуснах я на без скорост и просто загасна. Уж се оправи и след няколко дни гледам темепературата на водата на червено, спрях сипах й вода изчаках я да се охлади,запали покарах я още 2 3 дни пак гаснеше на без скорост,но като ме бутат си палеше. На 4 тия ден излизам карам загасна отново на Орлов мост, бутнаха ме и запали. Реших да се прибирам защото вече й нямах доверие и незнаех къде ще ме остави. Точно на ХМС отново я пуснах без скорост и просто загасна вовеки, запична да пуши, а стрелката на температурата не беше помръдвала след първия път. Виках майстори и ми казаха, че нямало бензин сипах й в една туба бензин. После въпросния ми каза моли се да не е бобина, след 1 седмица ми каза,че проблема е в някакъв датчик и след още една седмица се оказа,че двигателя е прегрят. Искаха ми 600 лева за поправка на стар двигател за който нямам гаранция дали ще отцелее или не и колко ще му е живота... Директно им казах,че до сега съм набила много пари и си я прибрах с пътна помощ. Те ме посъветваха да я дам на скраб щяла съм да взема 250 лв. Пфф няма как! Оказа се,че мой роднина се занимава с коли поне няма да ме ръси за работа,но ме предупреди,че ремонта ще ми струва доста. Обясни ми,че този двигател е отварян най-вероятно от предишния собственик който я е закрепил да я набута на някой балък като мен. Разбрахме се да търсим двигател 2ра употреба. Надявам се да има съвестни хора и не ми набутат поредния боклук. Държа ако взимам нещо дори да излезе скъпо да си заслужава и най-вече да работи. Моля да пишат само сериозни хора!
p.s КОЛАТА Е 2000 г. !
p.s КОЛАТА Е 2000 г. !
Коментар