Здравейте,моля някой ако може да ми обясни нещо за проблема,който ще опиша... Преди няколко дни след ремонт на двигателя на колата (смяна на разпределителен вал,кобилици и всмукателни клапани,шлайф на главата и нова гарнитура) при движение в града (и извън него) на 2,3 или 4-та предавка на 2000 оборота започва да прекъсва и да придърпва... преди 2000 оборота и над тях няма проблем... Преди ремонта това го нямаше... Благодаря предварително за съвет или мнение... И се извинявам,ако не съм създал темата на подходящото място... Забравих да кажа,че колата е с газ... На бензин не знам дали ще прави така,тя не ще да си върви на бензин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.4 96г. след ремонт на двигателя
Collapse
X
-
работи на бензин,но глъхне много... захапва,спира... мнението на майстора беше,че не е карана на бензин,а само на газ и трябва повече да се покара на бензин... взех я скоро и още разучавам проблемите... преди ремонта нямаше проблем така с прекъзването на газ,работеше си добре... мисля си,че нещо не са сглобили както трябва...знам ли
Коментар
-
Свещите и кабелите са сменени още на втория ден като я взех,но от време на време пак си гърми... мисля,че може да е от газта на бензиностанциите... от Shell не спира да думка,заредих на Петрол-малко по-добре,или пък наистина трябва да я закарам на газаджия... може филтрите да са за смяна или нещо от изпарителя... Не я карам при Бай Илия,а в един сервиз до Пароса
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар