Колеги когато спра от известно време насам ми се случва като уж угася двигателя той да се опитва да работи още (не всеки път). Изключвам от контакт таблото угася ключа е вън от патрона а тя продължава да прави някакви препалвания. Случва се много бързо и е много кратко, но се случва и не ми харесва. Кое може да го поражда този проблем. Колата е с обикновена АГУ и за сега знам че го прави на газ тъй като на бензин не я карам. Скоро мисля да сменям обикновената газ с инжекцион, но не знам това как ще се отрази. Някакви предложения от какво може да я кара да прави тези самостоятелни запалвания. Забравих да спомена че се последвани от сериозно разтрисане на двигателя все едно е само на 1-2 цилиндъра или нещо подобно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при гасене на Брава 1,8
Collapse
X
-
С електрически съм и не го прави постоянно това. Ако приема твоята теория означава че клапана на изпарителя и този който е в двигателния отсек не затварят както трябва, което си е възможно. Ако е така няма да се притеснявам защото скоро ще преминавам на инжекционче. Благодаря за изказаното мнение колега.Fiat Brava-ELX 1,8 GT 96
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар