Пичове, май е заминала гарнитурата на главата!? Антифриза ми е почернял и имаше малко мехурчета изплували. Имам теч на масло( мисля), капе по тръбата която е хваната за колекторите (изпускателните). Не съм в родния ми град и не мога да се консултирам с майстор. Мотора си работи нормално, антифриза не съм го сменял никога, после като го гледах беше забешко зелен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гарнитура на глава?
Collapse
X
-
Хм, интересно колега. Вчера изтеглих с със сламка течност от казанчето и си има вкус на антифриз. Дано да е си прав, аз се канех да го сменям миналата година. Освен байпас да направя на малкия кръг, докато го сменя.
п.п Сега се сещам че преди 5-6 дни пусках парното на макс на топло за 2-3 минути, да не е тогава да се е отлачило тия уплътнения.Последна редакция от Papi___; 31.08.2017, 10:03.Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
Коментар
-
Карай си спокойно но наблюдавай нивото в радиатора, ако пада доливай квото имаш под ръка и ако не тече от някъде и да прави гьолче под колата може да се окаже гарнитура. Предпоследната ми гарнитура издържа 10 000 км преди да напълни цилиндърLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар