Здравейте ! Имам проблем със запалването! Когато колата е загряла и я изгася ,не иска да запали .Завъртам ключа даже стартера не върти !ЗАПАЛВА КАТО ПОИЗТИНЕ!Случи се и 2 пъти да изгасне в движение и не завърта даже стартера.Когато изтине след време запалва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило Абарт 2.4 селеспийд не пали!
Collapse
X
-
zvanow написа: Преглед на мнениетоЗдравейте! Имам проблем със запалването! Когато колата е загряла и я изгася, не иска да запали. Завъртам ключа даже стартера не върти! ЗАПАЛВА КАТО ПОИЗСТИНЕ! Случи се и 2 пъти да изгасне в движение и не завърта даже стартера. Когато изстине след време запалва!Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Щом– На бутане ,с вкарване на първа скорост в движение пали –
с проблем в датчика на коляновия вал няма как да тръгне ако е от него
но що пък и като кара да гасне
Коментар
-
ако може охлади го -за проба дали е той
тук има https://avlonbg.com/bg/tehnicheski-s...tting-oil.htmlПоследна редакция от kluchar; 19.08.2017, 21:32.
Коментар
-
Щом симптомите са същите, при загрял двигател да не завърта стартера, започваш от него. Обикновено това се получава от износени втулки и като згрее блокира. Напиши какво точно прави, дали се чува бендикса да изхвърля и след това не завърта, или бендикса въобще не изхвърля. Попадал съм и на стартери блокирали от мръсотия и запечени з/о са били смазани с грес, смазва се с масло, което не се спича. Ако не си се занимавал с такава работа намери човек който разбира, разглабянето не е трудно, но си има тънкости.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар