Успях да изнамеря за какво става въпрос и както казваш надали има жива. Значи няма спасение за мен. Грешката дето ми я вади на бензин ще трябва на гадаене да я изчистя. Лошо ще хвърля сума пари за 1 лампичка.
Доста е популярна Виза-та, т.к. най-малкото е универсална за почти всички коли до определена година. Масово се ползваше по сервизите и сигурно още я ползват. Аз лично я имам и е супер полезна. Колко народ са ми казвали, че техните коли не се връзвали, пък докато я закача и изгряват.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Основно губеше от маркучите към радиатора в коша, но това се е пораждало от високото налягане заради термостата явно. След смяна на термостат вече не надува и течове видни няма, въпреки всичко нивото се губи пак, но доста по-малко. Въздуха от парното ми се струва доста влажен за това в най-скоро време ще направя и теста с одеколон който Банков ми предложи.
Направих теста с одеколона. Сложих 200 мл и целия двигателен отсек замириса на чистота . И така и не успях да открия от къде е. Всичко се вмириса-радиатор маркучи казанче навсякъде. Просто целия кош си миришеше. Чудя се дали има някакви добавки не ама нещо което като го сипя и там от където текне на UV светлина да светне, както засичат течовете по климатиците?
когато налях тъкмо го бях запалил в последствие и вентилатора си тръгна всичко точно. Карах я и на по късен етап я спрях след като изстина двигателя на 100% вдигнах капака и си наврях носа и всичко миришеше. В купето миризми нямам което означава че не ми е там проблема.
Коментар