Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бял пушек Гранде Пунто 1.2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бял пушек Гранде Пунто 1.2

Здравейте. Харесах си едно Гранде, но когато отидох да видя колата собственика запали колата и пушеше бяло. След като я покарах малко 15-20 минути пробвах пак. Настъпи газта яко нищо всичко си беше нормално. Та искам да попитам ако някой знае малко повече информация колко е нормално и дали изобщо е? Притеснява ме да не е глава нещо че тук в Англия ремонтите скъпи...
    2011 - 2016FIAT Punto mk2 1.2 8v
    2016- Fiat punto mk2 1.2 8v
    2017- Fiat Grande punto 1.2 8v

Според мен е нормално, понеже климатът в Англия е по-влажен и изпускателната система сигурно пълна с вода от конденза и докато се изпарява пуши така. Ако позагрее и спре да пуши и не губи антифриз, значи няма от какво да се притесняваш
    Fiat Bravo II 1.4 16v
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
    Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

Благодаря, не мога да определя за антифриза. Но пък старото ми МК2 не пуши.само да отбележа че собственика я беше мил преди да дойде. И каза че ми дава гаранция една година.

Коментар

Вероятно е конденз, виж цвета на антифриза, бистър ли е и дали не надува в казанчето.
        Пушекът бял ли е или със синкав отенък? Разнася ли се бързо?

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Антифриза е чист. (отози Червения) конденз мисля че е бил. Днес няма пушек няма нищо. Реших да го взема. Все пак гаранция 18 месеца има документи всичко. Благодаря (но все пак ще се наблюдава).

Коментар

Working...
          X