Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава 1.6 16V - не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте момчета,и аз имам сходен проблем,надявам се, че колегата няма да се сърди,че му ползвам темата.
    Колата е Брава 1,6 на дядото
    От месец върви само на газ,днес вадя бензиновата помпа разтопена,смених я и какво се получи
    Колата пали на газ,на таблото светва и не огасва лампата за инжектора,работи чудесно,при обръщане на бензин лампата огасва мигновено,но с нея и двигатела след като пратресе няколко пъти.На бензин изобщо на иска да запали,само препуква от време на време.
    Ще съм благодарен ако някой ме насочи от къде е проблема.

Коментар

Ако помпата работи или запушени дюзи,или омазана адаптация.Дюзите се лекуват с ацетон,по метода на емзо,има го описано в някоя тема
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Здравейте момчета,и аз имам сходен проблем,надявам се, че колегата няма да се сърди,че му ползвам темата.
        Колата е Брава 1,6 на дядото
        От месец върви само на газ,днес вадя бензиновата помпа разтопена,смених я и какво се получи
        Колата пали на газ,на таблото светва и не огасва лампата за инжектора,работи чудесно,при обръщане на бензин лампата огасва мигновено,но с нея и двигатела след като пратресе няколко пъти.На бензин изобщо на иска да запали,само препуква от време на време.
        Ще съм благодарен ако някой ме насочи от къде е проблема.
        Първо виж дали стига бензин до рейката!
        koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

Има бензин до рейката,и свещите дават искра,мислех си да не е от копчето за газовата....
          Проблема остава.

Коментар

Клониш към инжектори при това положение
            koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

Дали имат сходство с 1,8 че имам 4 броя налични,макар и само да разбера дали е от тях

Коментар

Различни са 1.6 работят на 16,2 ОМА , 1.8 на 10,8 ОМА

Коментар

Днес смених и колектора с инжектори от работещ до месец автомобил,каран беше само на бензин допреди месец,но пак същата работа..други идеи къде е проблема......

Коментар

Новата помпа какво налягане прави - мерено ли е?

Коментар

Помпата и дюзите са от един и същ автомобил би трябвало да няма проблем,и филтъра и смених днес и пак същато....

Коментар

Тогава проверка на ключето за газ-бензин

Коментар

провери си релета което ти прехвърля от газ на бензин.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колата запали,оказа се прищипан маркуч от колектора,но работи тромаво на малките обороти и с леки детонации,помпата показва 3 бара,дали е от нея...

Коментар

не толкова трябва да показва
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ти как разбра,че работи с детонации,този мотор си има датчик,който се грижи именно да нямаш детонации в цилиндрите

Коментар

Working...
                                X